Geef je huis een zomerse touch met een afwasbaar tafelkleed en strandstoel!

Als de zomer om de hoek komt kijken, krijgen we allemaal de kriebels om ons huis een frisse, vrolijke make-over te geven. Wat is er beter dan onze leefruimte een zomerse touch te geven met een afwasbaar tafelkleed en strandstoel? Laten we eens kijken hoe we dit kunnen doen.

Geef je eettafel een zomerse makeover met een afwasbaar tafelkleed

Een afwasbaar tafelkleed is niet alleen praktisch, maar kan ook een echte sfeermaker zijn voor je eettafel. Kies voor een kleed met zonnige kleuren of een fris patroon om je eettafel in een handomdraai zomer klaar te maken. Plus, het schoonmaken is een fluitje van een cent!

Dit soort tafelkleden zijn ook ideaal als je kinderen hebt. Ze kunnen erop knoeien wat ze willen, en jij hoeft je geen zorgen te maken over vlekken die niet meer uitgaan.

Hoe kies je het perfecte zomerse tafelkleed

Kijk naar de rest van je interieur als je je tafelkleed kiest. Heb je veel neutrale tinten in huis? Dan kun je gaan voor een kleed met een opvallend ontwerp of heldere kleuren om wat leven in de brouwerij te brengen. Heb je al veel kleur in huis, dan kan een tafelkleed in een rustige kleur of met een subtiel patroon juist voor wat balans zorgen.

Creëer een vakantiegevoel in je eigen huis met een strandstoel

Wil je dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden, ook als je gewoon thuis bent? Dan is een strandstoel in huis halen een goed idee. Het geeft meteen een relaxte, zomerse sfeer aan je interieur. Of je ‘m nu in de woonkamer, op het balkon of in de tuin zet.

En het beste is: je hoeft er niet eens per se mee naar het strand. Je kunt er ook gewoon lekker in relaxen met een goed boek of een glaasje wijn na een lange werkdag.

De beste strandstoelen voor jouw interieur

Net als bij het tafelkleed, is het belangrijk om rekening te houden met de rest van je interieur als je een strandstoel kiest. Er zijn stoelen in allerlei stijlen, materialen en kleuren, dus er is altijd wel iets dat bij jouw smaak en interieur past.

Combineer je afwasbaar tafelkleed en strandstoel voor de ultieme zomerse sfeer

Wil je echt all-out gaan met die zomerse vibes? Combineer dan je afwasbaar tafelkleed en strandstoel voor de ultieme zomerse sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een tafelkleed en stoel in dezelfde kleuren of met vergelijkbare patronen. Zo creëer je eenheid en rust in je interieur, terwijl het toch superzomers en vrolijk aanvoelt!