Datumconcepten voor een verbinding

Over concepten voor een allereerste dag, of in ieder geval een van de eerste, wordt vaak geblogd. Het is allemaal over het algemeen gericht op het leren van elkaar tijdens die eerste paar dagen. Dus als je al een tijdje een connectie hebt, maar het nog steeds op prijs stelt om elkaar op dates te nemen, blijf je misschien niet in de stemming voor de eerste date-concepten. Als het goed is, begrijpen jullie elkaar momenteel best goed. Soms ben je gewoon van plan om je partner te trakteren op een betoverend uitje, of misschien ontbreekt die prikkel die je had een beetje. Je verlangt dan naar een gloednieuwe ervaring om met elkaar te delen. Dus hier zijn een paar suggesties voor data en ook reizen met je bestaande partner!

Eigenlijk een oud gemaakt pyjamafeestje

Als je om wat voor reden dan ook het huis niet uit kunt, of op een dag wilt gaan, dan is er absoluut niets te vrezen. U kunt samen met uw partner een logeerpartij organiseren. Ontwikkel een gezellige, betoverende setting voor de slaapkamer, bijvoorbeeld door een ouderwetse citadel te maken van dekens. Ja, dat kan nog steeds, ook als je geen kind meer bent! Maak samen wat snacks voor de avond waarop je de meeste kans hebt om films te zien. Het voordeel van wat ouder zijn is dat je er nog een glas bij kunt drinken om de sfeer misschien wat beter te maken. Wie herkent wat voor goede discussies en allerlei andere activiteiten zo'n avond zeker zal opleveren!

Ga regelmatig op vakantie

Helaas heb je mogelijk niet de mogelijkheid om een ​​paar keer per jaar een uitbundige vakantie te houden. In plaats daarvan kunt u meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Er zijn hoe dan ook verschillende keren dat verlies rond het weekend, en het stelt je ook niet zoveel vrije dagen terug als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag heb je maar 2 dagen vrij en zal het zeker aanvoelen als een kleine vakantie. Er zijn talloze hotels en Bed and Breakfasts die weten hoe ze een betoverend weekend moeten organiseren.

Maak een roadtrip!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even boeiend om rond te rijden. Toch kun je in een paar dagen vrij ver komen. Het kan voor veel mensen heel comfortabel en intiem zijn om een ​​aantal dagen samen in een auto uit te rusten. Je moet kunnen aanvoelen of je hiervoor ontvankelijk bent, want met de verkeerde energie kan het ook tot onenigheid leiden.